23948sdkhjf

Lidl vil flytte hovedkontoret til Aarhus

Nyt hovedkontor og konceptbutik er på tegnebrættet.

Den tyske supermarkedsgigant, Lidl, er klar til at opføre et nyt hovedkontor på 11.000 kvadratmeter sammen med en dagligvarebutik og et parkeringshus i Aarhus.

Magistraten i Aarhus Kommune har i denne uge indstillet til byrådet, at Lidl kan købe byggegrunden, der ligger i den nye kreative bydel på de tidligere godsbanearealer, også kaldet Aarhus K.

- Vi vil skabe en dynamisk og kreativ arbejdsplads for vores medarbejdere, der kommer fra 25 forskellige lande – og her er Aarhus K ideel. Vi er begejstrede for atmosfæren i området, og muligheden for at skabe nye, fælles initiativer med områdets brugere og beboere. Vi vil gerne vise, hvem vi er, og hvad vi kan bidrage med – både til Aarhus og til resten af Danmark, siger administrerende direktør Dirk Fust i en pressemeddelelse.

Hvis byrådet i Aarhus giver grønt lys til projektet, flyttes 250 medarbejderes faste arbejdsplads i 2021 fra Kolding til Aarhus. Lidls lagerfaciliteter forbliver på den nuværende placering i Kolding.

- Vi håber, at alle medarbejdere vil med til vores nye kontor, men vi forstår også godt, at flytningen påvirker hverdagen for de medarbejdere, der får længere transporttid. Derfor vil vi sørge for den bedst mulige overgangsfase, siger Dirk Fust.

P-hus med aktiviteter
Dagligvarebutikken skal efter planen være en såkaldt koncept-butik, hvor nye varer og kampagner kan introduceres og testes, inden de ruller ud til resten af Lidls danske butikker.

Som er del af projektet vil Lidl desuden skulle etablere et parkeringshus til brug for den nordlige del af godsbanearealerne. Huset skal foruden parkering danne ramme om små og store bylivsskabende aktiviteter for områdets besøgende, brugere og beboere.

Projektet præsenteres torsdag den 12. april klokken 11.30 ved et pressemøde på godsbanearealerne ved indkørslen på Carl Blochs Gade.

Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109